Ce oameni normali!

GayPride

Am vazut Marsul Normalitatii… cu popi care cantau “Hristos a inviat din morti…” (btw. nenea popa… iti bati joc de propria religie folosind textele de la Paste acum), cu babe isterice care veneau de la piata… (pentru ca altfel nu inteleg prezenta pungilor de “un leu” in mainile lor), cu babe care veneau de la cimitir (sau se duceau… ma rog, aveau niste batice negre pe cap si erau imbracate in negru… cred ca erau ceva bocitoare…), cu tineri zvelti cu pleata in coada si fata alba alba alba (semn ca ies rar din casele lor… se ocupa mai mult de rugaciune pe cam4.com)… Ce am vazut si am fost uimit: mame cu copiii in carucior!!! Erau 31 de grade oficial afara… mai exact vreo 40 pe asfaltul pe care se plimbau. Cum marsul asta era pentru “protectia familiei” si pentru ca “sa nu fie transformati copiii nostri in homosexuali”, mamele respective au uitat sa aiba grija de proprii copii si i-au scos in canicula… sa ii aeriseasca. Mai erau pe acolo si alti minori… da astia puteau sta pe picioarele lor si aveau stegulete in mana si pancarde pe care scria ceva cu “*()^(*&^ de homosexuali”. Si copiii astia se uitau in sus la mami si la tati, cu o fatza de “e bine cum fac mami? esti mandra de mine? acum pot in pula mea sa ma duc sa ma joc pentru ca asta fac toti copiii NORMALI?”.

Daca asta a fost marsul normalitatii… slava domnului ca sunt Gay!!! O sa le explic oamenilor normali cum mi-am petrecut eu ziua:

Ubi s-a trezit pe la 11… pe mine m-a lasat sa mai dorm pentru ca i-am zis aseara ca sunt rrrrrupt de la munca. M-a invelit frumos sa nu imi fie frig si a avut grija ca mana mea ranita sa stea frumos pe perna si sa nu ma lovesc in somn… Apoi m-a trezit cu pupici si cu “puiu puiu puiu” (desigur ca eu am injurat pentru ca urasc sa ma trezesc din somn). Am mai povestit una alta cu el. A facut ceva de papa (din grija pentru rana mea la mana… mi-a zis sa stau linistit pentru ca se ocupa el. Apoi el a plecat sa se intalneasca cu un nene care il ajuta cu licenta si eu am ramas acasa la film… I-am trimis un sms in care i-am spus cat de mult il iubesc si ca imi pare rau ca sunt un nesuferit uneori… mi-a trimis inapoi un sms in care imi multumeste pentru ca il suport acum in perioada in care nu imi poate da atentie pentru ca se ocupa de licenta.

Asa a fost ziua noastra de oameni anormali. Ne cerem scuze ca nu putem face lucruri precum oamenii normali. Defapt, sunt sigur ca daca am avea copii nu i-am scoate din casa la 31 de grade sa se coaca pe asflat, nu am canta “Hristos a inviat din morti” in mijlocul verii si nici nu am urla ca disperatii prin centrul Bucurestiului.

Inchei cu doua chestii care m-au impresionat azi. Primul - comunicatul de presa al BOR, care este cea mai tare chestie pe care am citit-o din partea lor. Pe scurt, le transmite manifestantilor pentru normalitate (probabil dupa ce preotii de la Patriarhie le-au vazut fetele manifestantilor)  - MAI USOR CU PIANUL PE SCARI!

“Patriarhia Română a luat act cu surprindere de hotărârea Primăriei Generale a Capitalei de a aproba organizarea la baza Dealului Mitropoliei, în zilele de 22 - 23 mai 2009, a două manifestaţii publice de către mai multe asociaţii şi organizaţii care funcţionează fără binecuvântarea Sfântului Sinod şi urmăresc doar propria lor imagine şi publicitate.
Prin această decizie, factorii responsabili din Primăria Generală a Capitalei, fără să respecte libertatea Cultelor cu specificul lor religios, paşnic şi solemn, dovedesc că nu înţeleg incompatibilitatea manifestaţiilor zgomotoase de stradă cu spiritul de rugăciune, reculegere, pelerinaj şi evlavie de pe Dealul Mitropoliei, destinat doar organizării de ceremonii religioase.”

A doua chestie: BRAVO PRO TV!!!

Posted: May 22nd, 2009 under Story of Lust.

WordPress database error: [Table './totalgr_jurnal/gay2gay_comments' is marked as crashed and should be repaired]
SELECT * FROM gay2gay_comments WHERE comment_post_ID = '421' AND comment_approved = '1' ORDER BY comment_date

Write a comment