noi2+Iisus.ro

amuzant.gif

Sunt uimit! Sunt socat! Sunt … nu mai pot de ras… ma tin cu mana de burta!!!! Am descoperit cel mai tare site de matrimoniale ever. Din pacate, nu au fost destul de inspirati sa ii zica www.noi2+iisus.ro :)) Este vorba despre un site CRESTIN de matrimoniale. Din fericire, noi nu ne putem inregistra pentru ca… zic ei… “Daca nu sunteti din Biserica Crestin Ortodoxa si nu doriti sa va intemeiati o familie, va rugam, nu va inregistrati.”

Oare cum se prind ei ca sunt bun crestin? Trebuie sa am candela la oglinda din baie? Trebuie sa am cearceaf cu imprimeuri cu cruci? Trebuie sa dau acatiste inainte de un drum lung sau de un examen? Sa trimit poze de la Marsul Normalitatii?

Ei, trecem mai departe… in loc de “imi plac plimbarile lungi pe plaja”, “apusurile ma emotioneaza pana la lacrimi”… optiunile de pe site-ul crestin sunt de genul “Particip deseori la Sfanta Liturghie”, “Tin posturile, ma spovedesc din cand in cand”, “Am un duhovnic, ma spovedesc de cel putin 4 ori pe an” sau “Merg mai rar la biserica”. Si acum nu glumeam… chiar astea sunt optiunile. Apoi, ca sa ai o familie crestina, trebuie clar sa specifici daca asculti sau nu manele!

Si in final, nuca de pe coliva este butonul pentru SUBMIT. Nu scrie “submit”, nu scrie “send”, nu scrie… decat… “Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ma!” :))) Va dati seama ce a ajuns Iisus in ochii astora daca are si rol de buton de SUBMIT???

P. S: Printre altele, site-ul are si o petitie. Zice asa:

“Initiem aceasta petitie pentru eliberarea maicilor si a preotului Corogeanu de la Tanacu. Consideram ca si-au facut doar datoria in numele lui Iisus Hristos, Fiul lui Dumnezeu. Asa cum in toate lucrarile sfinte cel viclean se amesteca, asa s-a intamplat si acolo.
Frati crestini! Nu-i putem lasa prada umilintelor de tot felul pe acesti adevarati soldati ai lui Dumnezeu. Acum, cand ierarhii (generalii) si-au abandonat soldatii, prin semnatura dumneavoastra maicile si preotul vor fi mai aproape de eliberarea lor.
Petitia noastra, prin semnaturile dumneavoastra, se adreseaza Presedintelui Romaniei pentru gratierea lor.”

Adica… sa ii elibereze pe aia care au torturat si omorat o maicuta pentru ca ei credeau ca e posedata de diavol…. Succesuri! :))

Posted: June 5th, 2009 under Story of Lust.

WordPress database error: [Table './totalgr_jurnal/gay2gay_comments' is marked as crashed and should be repaired]
SELECT * FROM gay2gay_comments WHERE comment_post_ID = '425' AND comment_approved = '1' ORDER BY comment_date

Write a comment